Збогатете ја вашата библиотека со душеполезни текстови од изданијата на Лесновска библиотека

Книги кои ги има на залиха:

,,Господи очисти ги моите гревови” -150 ден.

,, Кој не’ укорува тој ни подарува” – 150 ден.

,,Како да достигнеме светост” – св Јован Кронштатски -150 ден.

,,Како да живееме во Христа” -150 ден

,,Совети за спасение во денешниот свет” – старец Пајсиј – 150 ден.

,,Духовно отечки поуки” – старец Ефрем Филотејски -250 ден.

,,Господи Ти си мојот живот” – старец Сава Псково Печерски -250 ден.

,,На чистите се’ им е чисто” старец Виталиј Сидоренко – 200 ден.

„На дверите на вечноста“ – Лаврентиј Черниговски – 250 ден.

,,Луѓе Божји и зли духови” – 200 ден.

,,Света тајна брак” – 150 ден.

,,Православието и религијата на иднината” – Еромонах Серафим Роуз – 250 ден.

,,Слава на Бога за се’ ” – св Јован Златоуст 250 ден.

,,Да ги оживееме срцата за Бога” – старец Јован Крестјанкин -300 ден .

,,Житие и чудеса на св. Јован Шангајски” -300 ден.

,,Црковен живот за почетници” – 100 ден.

,Христос нашиот небесен лекар” – 250 ден.

Православен молитвеник – 100 ден.

 

Со секоја купена книга се помага поскорото излегување од печат на нов наслов од Лесновска Библиотека.

На пет купени книги добивате една гратис!

 

 

Подготви Мина Даниловска

пс. На линкот подолу,  (кликнете на „Манастир Св. Гаврил Лесновски) на приватна порака (инбокс), извршете набавка, а книгите ќе ви дојдат до вашиот дом.