Струмичка епархија

Излезе од печат новата книга на Митрополитот Струмички Наум

Деновиве излезе од печат новата книга на Митрополитот Струмички Наум,

„Пастирски пристап или поистоветување“, во издание на манастирот „Воведение на Пресвета Богородица Елеуса“, Велјуса.

Книгата е издадена по повод шеесет години од возобновувањето на Охридската Архиепископија во лицето на Македонската Православна Црква.