ВО СЛАВА НА СВЕТИ НИКОЛА – АЈДЕ, ПАК, СО ВАША ПОМОШ, ДА ГО ДОВРШИМЕ…

2020  Лето Господово  ви се обративме за заедничко дело за  подршка и помош за реализација на крајната цел – да блесне уште еден храм во слава на Бога, црквата Свети Никола како заеднички наш подвиг.   Еве како беше 2020 г. …и И од  оваа тажна слика, фала на Бога  на вас, стигнавме до ова … Continue reading ВО СЛАВА НА СВЕТИ НИКОЛА – АЈДЕ, ПАК, СО ВАША ПОМОШ, ДА ГО ДОВРШИМЕ…